1. Memorijalni kup Ante Simonelli - Najava

LucDragi prijatelji,

U spomen našem članu Anti, a i s ciljem prikupljanja sredstava za Zakladu, KŠRM Submania organizira 1. Memorijalni kup „Ante Simonelli“ u sklopu kojeg će biti i klupsko prvenstvo.

Natjecanje će biti održano u subotu 23.05.2015. u Šibenskom akvatoriju. Kup će biti organizirano kao pojedinačno natjecanje, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave. Dio iznosa kotizacije biti će uplaćen na račun Zaklade, a najbolje natjecatelje očekuju i bogate nagrade. 
Svi su pozvani na druženje, bili natjecatelji ili ne.

 

 Ante


Sigurno znate kako smo prošlo ljeto ostali bez našeg dragog člana i prijatelja Ante Simonellija. Vjerujući kako je svako zlo za neko dobro, na inicijativu Antine supruge, Jasmine Gordić Simonelli, kroz skoro vrijeme biti će registrirana Zaklada za pružanje pomoći pri spašavanju i traganju na moru ronioca i podvodnih ribolovaca „Ante Simonelli“ – Zaklada koja bi financijski ali i savjetodavno pomagala u potrazi na moru. Zaklada je nastala iz razloga jer je velik dio potrage za Antom financiran i koordiniran od strane dobrih ljudi koji su bili spremni priskočiti u pomoć kada je bilo najviše potrebno. S obzirom da svaka Zaklada mora imati kapital za financiranje svoje svrhe, ideja je da se nakon temeljnog kapitala koji je uplatila Antina supruga, financiranje obavlja uplatama članova, prijatelja ili poslovnih subjekata na račun Zaklade, kako bi se s računa mogle financirati neke buduće akcije spašavanja i potrage.


S poštovanjem,
KŠRM Submania

Prijave