Submania
Submania

info@submania.hr

Treninzi: Boris 091 / 2557 963 Dozvole: Leila 091 / 5722 375

 StopicePrimjetili ste kako nam u našim ribolovnim pohodima i lutanjima, naročito onim cjelodnevnim, život često zagorčavaju one najsitnije stvari na opremi. Gotovo uvijek se radi o nečemu glupom, ma gotovo nevidljivom, nečemu na što mnogi od nas ni ne pomisle tijekom ribolova. Jedna od tih malih i nestašnih sitnica je svakako stopica.

Opširnije...

 Zbog  apsolutno neutralnog balansa, u vodi je OCEANBORN bez obzira na dimenzije i težinu puške prava balerina.

Opširnije...

 Budući da me puno ljudi pitalo kako ugraditi mehanizam, odlučio sam opis ugradnje popratiti s nekoliko sličica. Kako imam nekoliko pušaka u različitim fazama obrade, neće biti problem prikazati ugradnju korak po korak.

Opširnije...

EDY - Klikni za veću slikuEdy je ronilačko računalo/sat koji u svojim malim dimenzijama sadrži dovoljno funkcija za čak tri različita režima rada. Predviđen je kao ronilačko računalo za SCUBA ronjenje i to na zrak, ali i nitrox mješavine; u gauge/bottom timer načinu rada za tehnička ronjenja, i naravno, kao računalo za ronjenje na dah. U ovom kratkom pregledu iznjeti ću ukratko sve tehničke karakteristike, ali će naglasak biti isključivo na ovu zadnju mogućnost.

Opširnije...

 U zadnje su vrijeme po forumu učestala pitanja o odabiru podvodne puške i peraja pa ću pokušati na osnovu vlastitog iskustva, na što je moguće jednostavniji način ukazati na osnovne stvari koje je potrebno uzeti u obzir pri odabiru puške kao i na suvremene tendencije u razvoju istih.

Opširnije...

 Iako izrada vlastitih laštika ne predstavlja neku veliku nauku, informacije koje se mogu naći na internetu su zaista šture i uglavnom nepotpune. To je ujedno i najveći razlog zbog kojega sam odlučio započeti ovaj tekst, naravno uz česta pitanja koja redovito dobijam e-mailom i koja se postavljaju na grupi hr.rec.ronjenje. Da ne gubimo vrijeme razvlačeći ovaj uvod, idemo odmah na posao...

Opširnije...

lakPotaknut sve većim brojem ponosnih vlasnika toliko popularnih drvenjača, odlučio sam svoje četverogodišnje iskustvo u izradi ovog oružja s dušom prenijeti na samograditelje, s nadom da će izbjeći nepotrebne greške i kvalitetno završiti izradu svoje puške ili produžiti vijek već korištenoj.

Opširnije...