Submania
Submania

info@submania.hr

Treninzi: Boris 091 / 2557 963 Dozvole: Leila 091 / 5722 375

 Tondini 2Evo i nastavka popularne priče o tondinima o "prigodnom" ronjenju nakon nastupa Submanije na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u Hvaru 2011.

Opširnije...

 TondiniProšlo je već poprilično vremena i praznih obećanja o priči koju obećah napisati i posljednji je trenutak za izvršiti tu, u ovom klubu, svetu dužnost :)

Opširnije...

 Svojom barkom tukao je od juga valovito more. Dugi valovi podvlačili su mu se pod provu i uzdizali ga, da bi već u idućem trenutku uzmakli pod krmu, ostavljajući ga da na časak lebdi u pjeni između neba i mora.

Opširnije...

 BrancinI tako opet standardna procedura... pakiranje stvari u Zagrebu i hvatanje prvog autobusa u smijeru mog najdražeg juga.

Opširnije...

Aktivna Slika Osvanuo je običan dan, djeca lagano kašljucaju, ja na bolovanju zbog djece,  žena na poslu.

Opširnije...

 ZubatacOstalo je još samo vezati danas skraćene gume i moja nova drvena 107-ica će biti spremna za sutrašnju akciju, razmišljam već polupospan...

Opširnije...

 Evo vako, dogovorim se ja sa starijim bratom, koji me je inače i nagovorija i uvuka u podvodni ribolov da odemo za vikend do Mljeta malo zaronit...

Opširnije...

 Ovih zadnjih 3 godine nisam baš imao vremena za ronjenje zbog posla, nažalost, pa bi mi svaki trenutak proveden ispod površine bio dragocjen.

Opširnije...