Submania
Submania

info@submania.hr

Treninzi: Boris 091 / 2557 963 Dozvole: Leila 091 / 5722 375

NaredbaS obzirom da je na internetu sve teže pronaći pročišćene verzije novih zakona i pravilnika o podvodnom ribolovu, Submania objavljuje seriju pročišćenih zakona i pravilnika u pdf formatu.

Opširnije...

 PrstaciGlad, siromaštvo, glupost, pohlepa, laka zarada... To je samo djelić razloga zbog kojih mnogi ljudi uništavaju ono što je od sviju nas, MORE. 

Opširnije...

dvojbe MarinovProšle godine je nekoliko talijanskih mjesečnika i internet stranica objavilo rezultate interesantnog istraživanja, provedenog na Sardiniji, s namjerom da se utvrdi koliki stvarno utjecaj na podmorski ambijent ima sportski podvodni ribolov u apnei.

Opširnije...

ŠkarpinaMore je naše veliko bogatstvo. Uživajući u našem velikom plavetnilu moramo misliti na očuvanje čistoće i života u njemu kako bismo mu se odužili za blagodati koje nam pruža.

Opširnije...

CekaFotografije u tisku ili emisije na televiziji prikazuju kapitalne primjerke ulova koji su zapravo rijetke iznimke, a ne pravilo. Nadalje, ukupni ulov u podvodnom ribolovu ne može se procjenjivati prema ponekim izuzetnim ulovima nekolicine najboljih hrvatskih podvodnih ribolovaca na natjecanjima.

Opširnije...